Onze aanpak

Bij Decran zijn we gespecialiseerd in het produceren en het plaatsen van stalen deuren en stalen schrijnwerk. Dankzij onze jarenlange expertise (Decran bestaat al 23 jaar and counting) kunnen wij u perfect begeleiden doorheen elke fase van uw project. Van prijsvraag tot productie, van planning tot plaatsing, onze medewerkers staan altijd klaar om u met raad en daad bij te staan!

Brandwerende deuren, inbraakwerende deuren, geluidswerende deuren, … Doorheen de jaren hebben wij ons gamma gediversifieerd om aan alle mogelijke noden van onze klanten te kunnen voldoen. Daardoor kunnen wij u een uitgebreide waaier aan producten aanbieden voor industriële, semi- industriële en openbare toepassingen.

Prijs, kwaliteit, snelheid. Het zijn 3 kernwoorden die centraal staan in de hedendaagse bouwsector. Bij Decran doen wij er alles aan om u een kwalitatief product te bezorgen voor een zo laag mogelijke prijs, binnen een zo kort mogelijke termijn. Daarom zijn we naast diversificatie ook druk bezig met de standardisatie van gamma, teneinde de kostprijs en de levertermijn te minimaliseren, maar zonder daarbij de kwaliteit van onze deuren uit het oog te verliezen!

Prijsvraag

We starten bij het begin, de prijsvraag van de klant voor een project met stalen deuren (nieuwbouw of renovatie). Na het ontvangen van uw prijsvraag maakt de calculatiedienst een offerte op basis van uw wensen. Daarbij worden suggesties en alternatieven gegeven om de klant zo goed mogelijk te helpen bij de uitwerking en optimalisatie van zijn project, zowel naar prijs als naar levertermijn toe.

Projectvoorbereiding

Na bestelling van de opgestelde offerte wordt een dossier opgemaakt, dat wordt toegewezen aan één van onze projectleiders. Die contacteert de klant voor de maatname op de werf en de specifieke uitwerking van de deuren. Op basis daarvan stelt hij een uitgebreid technisch dossier op (technische fiches, detailtekeningen, orderbevestiging, …) dat voorgelegd wordt aan de klant als eindcontrole. Na de goedkeuring van het technisch dossier door de klant, start het productieproces van de deuren.

Productie

Tijdens het productieproces worden de deuren op maat gemaakt, volgens alle specificaties die werden bepaald in het technisch dossier. Daarbij worden de vooropgestelde levertermijnen en de planning van de klant in het achterhoofd gehouden. Wij beschikken over een eigen lasatelier, een eigen lakkerij en een eigen montagedienst. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om een verzorgde en kwalitatieve stalen deur te produceren.

Plaatsing

Communicatie met de klant is voor ons van cruciaal belang bij de plaatsing van de stalen deuren. Daarom wordt de klant ruimschoots op voorhand gecontacteerd om een plaatsingsdatum af te spreken, volgens de productietermijnen van de deuren. Enkele dagen voor de installatie, wordt de klant nogmaals herinnerd aan de datum door middel van een bevestigingsmail. De deuren komen gelakt en gemonteerd toe op de werf, waar ze geïnstalleerd worden door de eigen plaatsingsdienst. Onze mensen plaatsen de deuren volgens de technische tekeningen (opgesteld in samenspraak met de klant) en de regels van de kunst, daarna laten ze de werf ook in propere staat achter.

Dienst-na-verkoop

Voor aanpassingen, onderhoud, … na de plaatsing hebben wij ook een eigen dienst-na-verkoop. Wij hangen een sticker met een serienummer in onze deuren, waardoor we zelfs jaren na plaatsing alle details van de geïnstalleerde deuren snel kunnen opzoeken. Afhankelijk van de vraag en/of het probleem van de klant zoeken we naar een gepaste oplossing, die onze techniekers zo snel mogelijk komen uitvoeren.