Over ons

Decran is een leverancier en installateur van stalen deuren en stalen schrijnwerk, gevestigd te Ooigem. Met meer dan 20 jaar ervaring achter de kiezen (Decran werd opgericht in 1996) mogen we ons zo stilaan een gevestigde waarde in de sector noemen. Hoewel we gelegen zijn te West-Vlaanderen, voeren wij projecten over heel België en zelfs de buurlanden (Luxemburg, Nederland, Frankrijk, …) uit.

We focussen ons hoofdzakelijk op stalen deuren voor industriële, semi-industriële en openbare toepassingen. Daarvoor kunnen wij onze klanten verschillende mogelijkheden aanbieden: Brandwerend, inbraakwerend, geluidswerend, … of een combinatie hiervan. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie kan u bij ons terecht!

Onze missie

Onze missie is het afleveren van een kwalitatief hoogstaande deur, waar de klant én wijzelf trots op kunnen zijn. Het volledige productieproces is daarom in eigen beheer; we beschikken over een eigen werkatelier, een eigen lakkerij en een eigen plaatsingsdienst, waardoor we de kwaliteit van de producten tijdens iedere fase nauwlettend in het oog kunnen houden.

Voor de installatie van onze deuren, beschikken wij over getraind en VCA-gekwalificeerd personeel met jarenlange expertise. Met oog voor detail, zorgen zij voor de perfecte plaatsing van uw deuren.

Kortom, stalen deuren zijn niet alleen ons vak, maar ook onze trots en onze passie. We staan dan ook te popelen om die met u te delen!

Meer weten? Bekijk onze aanpak

Onze visie

Decran wil uitgroeien tot één van de bepalende spelers in de niche markt die stalen deuren zijn. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van ons product, van het installatieproces én van onze klantenservice te verbeteren. Wij willen namelijk niet enkel bekend staan voor onze stalen deuren, maar ook voor de goede relaties met onze klanten. We kijken er dan ook naar uit om u verder te kunnen helpen!

Contacteer ons