Kwalitatieve producten die tegen een stootje kunnen

Specialist in metalen deuren en schrijnwerk

Decran is gespecialiseerd in het produceren en het plaatsen van stalen deuren. Onze medewerkers staan altijd met raad en daad voor je klaar.

Van brandwerende tot inbraakveilige deuren

Door de jaren heen hebben wij ons gamma gediversifieerd om aan alle mogelijke noden van onze klanten te voldoen. Hierbij gaan we steeds uit van 3 kernwaarden: prijs, kwaliteit, snelheid.
Bij Decran doen wij er alles aan om een kwalitatief product te bezorgen die tegen een stootje kunnen, binnen een zo kort mogelijke termijn. Daardoor bieden wij een uitgebreide waaier aan producten voor industriële, semi- industriële en openbare toepassingen. Brandwerende, inbraakveilige  of geluidswerende deuren? Wij hebben het.

Van standaard tot
high-end stalen deuren

Binnen ons uitgebreide assortiment kies je een standaardproduct of exclusief maatwerk.

  • Standaardproductie: kies voor producten uit ons vaste assortiment. Zo minimaliseer je de kostprijs en levertermijn zonder in te boeten op de kwaliteit van onze deuren.
  • High-end maatwerk: creëer een unieke look-and-feel met hoogstaande, gepersonaliseerde stalen deuren.

Allround aanpak

Onze experts begeleiden je door elke fase van je project: van prijsvraag tot productie en van planning tot plaatsing.

Allround aanpak voor al uw projecten

Prijsvraag

Onze calculatiedienst maakt op basis van je vraag een offerte op. Daarbij worden alternatieven en suggesties gegeven om je project te optimaliseren. Zowel naar prijs als naar levertermijn toe.

Voorbereiding

Na goedkeuring van de offerte wordt het project toegewezen aan een vaste projectleider. Samen met de klant denkt de projectleider na over de projectvereisten en voert opmetingen op de werf uit. Op basis daarvan stelt hij een technisch dossier op, inclusief technische fiches en detailtekeningen. De klant behoudt de eindcontrole en pas na akkoord start het productieproces.

Productie

Tijdens het productieproces worden de deuren op maat gemaakt volgens de specificaties van het technisch dossier. Ons eigen lasatelier, een eigen lakkerij en een montagedienst dragen bij aan een correcte oplevertermijn en een optimale kwaliteitsgarantie.

Plaatsing

Communicatie met de klant is voor ons van cruciaal belang. Daarom contacteren we je ruim vooraf om een plaatsingsdatum af te spreken, gebaseerd op de productietermijn van de deuren. Enkele dagen vooraf ontvang je via mail een herinnering voor deze datum. De deuren komen gelakt en gemonteerd aan op de werf. Daar installeert onze eigen plaatsingsdienst de deuren volgens de regels van de kunst. We laten de werf daarna in propere staat weer achter.

Dienst na verkoop

Voor aanpassingen, onderhoud, … na de plaatsing van je deuren hebben we een eigen dienst na verkoop. Aan de hand van het serienummer dat je op al onze deuren terugvindt, vinden we zelfs jaren na installatie de details van je deur terug. Onze dienst zoekt in overleg met de klant de meest gepaste oplossing die onze techniekers zo snel mogelijk uitvoeren.

Meer info?