Onze partners

STEVIGE
PARTNERSHIPS,
IN BELGIË EN DAARBUITEN

Decran maakt deel uit van de EMI Group, een toonaangevende groep van Europese bedrijven specifiek gericht op de installatie en het onderhoud van industriële toegangssystemen. Bent u naast metalen deuren op zoek naar sectionale poorten, laadkaaien, of andere toegangssystemen? Of zoekt u een partner voor uw Europese bouwprojecten? Neem dan zeker een kijkje naar onze partners.

EMI Equipement Maintenance Industrie

Sinds de oprichting in 2000 is het bedrijf uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in Roemenië voor het leveren van geïntegreerde advies-, ontwerp-, productie-, installatie-, onderhouds- en serviceoplossingen voor industriële toegangssystemen in verschillende sectoren, waaronder industrie, winkelcentra en logistieke centra.

www.emi.ro

Access Systems

Access Systems is uw partner in Wallonië, Brussel en Limburg voor de distributie en installatie van uw industriële sectionale poorten, snelloopdeuren, loopdeuren of laadkaaien. Met een team van 30 medewerkers bieden wij een snelle, persoonlijke en kwaliteitsvolle service voor de verkoop, de installatie, het onderhoud en de herstelling van uw materiaal, ongeacht het merk.

www.access-systems.be