25 jaar ervaring in stalen deuren en schrijnwerk

Stalen deuren zijn meer dan ons vak. Ze zijn onze trots, onze passie. Dat merk je aan alles wat we doen.

Ervaring

Decran focust op stalen deuren voor industriële, semi-industriële en openbare toepassingen, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden aan: brandwerend, inbraakwerend, geluidswerend en zelfs combinaties van dit alles.

Missie

Het afleveren van kwalitatief hoogstaande deuren waar onze klanten en wijzelf trots op zijn. Dat is onze missie. Het volledige productieproces is in eigen beheer zodat we de kwaliteit van de producten bewaken.

Visie

Decran wil uitgroeien tot een belangrijke speler in de markt van de stalen deuren. Daarom zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om de kwaliteit van ons product, van het installatieproces en van onze dienstverlening te verbeteren.

Expertise

Het bedrijf werd opgericht in 1996 en groeide in 25 jaar tijd uit tot een gevestigde waarde als leverancier en installateur van stalen deuren. Door hun jarenlange expertise voert Decran projecten uit over heel België en zelfs tot over de grens van onze buurlanden: Luxemburg, Nederland en Frankrijk.

Medewerkers

Voor de installatie van onze deuren reken je op onze getrainde en VCA-gekwalificeerde personeelsleden. Met oog voor detail garanderen zij een perfecte productie en plaatsing van jouw deuren.

Klanten

Niet enkel onze stalen deuren zijn spraakmakend, ook langdurige en positieve klantenrelaties vormen de basis van ons bedrijf. Dat loont, want na 25 jaar bewezen kwaliteit blijven vaste klanten bij ons bestellen.

Verantwoordelijkheid

Decran, onderdeel van de EMI Group, bevordert actief een cultuur van het melden van misstanden door een klokkenluidersregeling in te voeren die toegankelijk is voor alle medewerkers en belanghebbenden van Decran.
Dit meldingssysteem garandeert de vertrouwelijkheid van de identiteit van degenen die onregelmatigheden melden en van de personen die betrokken zijn bij de gemelde gevallen. Alle communicatie is beveiligd door middel van encryptie en de toegang is beperkt tot leden van de Ethische Commissie van de EMI Groep.

Het klokkenluidersysteem is toegankelijk via de volgende link:

https://decran.liniaetyki.pl/

Onze projectaanpak in vogelvlucht

Onze experts begeleiden je door elke fase van je project: van prijsvraag tot productie en van planning tot plaatsing.

Meer weten over onze deuren? Vraag naar onze oplossingen!